16 Kasım 2017 Perşembe

2018'de Sinemaya Gitmeye Değer Filmler

Merhaba sinema severler. 2018 yılında sinemaya gitmeye değecek filmleri liste yaptım. Fragmanlar için resimlerin üstüne tıklayın. Eksik yerler zamanı gelince dolacak.
Umarım beğenirsiniz.








The Commuter
(12 Ocak 2018)


Tür: Suç, Dram, Gizem

Konu: Michael McCauley her gün işten eve, evden işe bir hayat yaşayan bir iş adamıdır. Aynı zamanda aile babası olan Michael'ın oldukça sıradan bir hayatı vardır. Ancak eşi ile mutlulukla sürdürdükleri evlilik hayatları bir gün tepetaklak olur. Michael kendini bir anda bir komplonun içinde bulduğunda, kendini ve ailesini korumak için her şeyi yapması gerektiğini fark eder...


Black Panther 
(16 Şubat 2018)



Tür: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu

Konu: Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

Tomb Raider 
(16 Mart 2018)



Tür: Macera, Aksiyon  

Konu:  Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir...Fenomen oyun Tomb Raider'ın yeniden çekiminde Lara Croft'u Oscar ödüllü oyuncu Alicia Vikander canlandırıyor.

X-Men: The New Mutants 
(13 Nisan 2018)


Tür: Fantastik, Bilimkurgu, Korku

Konu: Charles Xavier'in okulundan mezun olan bir grup mutant kahramanın hikayesini anlatan filmde yönetmenliği Josh Boone üstleniyor.

Avengers: Infinity War Part 1
 (27 Nisan 2018)


Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Konu:  Marvel'ın en karizmatik süper kahramanları yeni maceralarında bir kez daha bir araya geliyor. Hangi kahramanların yer alacağı henüz açıklanmayan ekip bu kez korkunç titan Thanos'a karşı savaşacaklar.Avengers serisinin sonsuzluk savaşı temalı 'Infinity War' hikayesi, iki bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak.

Deadpool 2
 (1 Haziran 2018)


Tür: Aksiyon, Komedi, Bilimkurgu

Konu: İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor. Deadpool karakterini tekrar Ryan Reynolds hayata geçirecek. İkinci filmin senaryosunda ise Paul Wernick ve Rhett Reese ikilisini tekrar görüyoruz.

Ocean's Eight 
(22 Haziran 2018)

Tür: Aksiyon, Komedi, Polisiye

Konu:  Yönetmenliğini Hunger Games filminin senarist ve yönetmeni Gary Ross’un üstlendiği komedi ve suç filmi, Ocean's üçlemesinden Ocean's Eleven adlı filmin kadın oyunculardan oluşan tekrar çekimidir. Bir grup kadın suçlunun MET Ball galasını soyma planlarını aktaracak filmde Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Rihanna ve Awkwafina gibi ismler yer alıyor.

Ant-Man and the Wasp 
(6 Temmuz 2018)
Tür: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu

Konu: Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve The Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır...

Mission Impossible 6 
(27 Temmuz 2018)
Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

Konu: Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan, Henry Cavill, Vanessa Kirby ve Angela Bassett yer alıyor

The Equalizer 2 
(14 Eylül 2018)
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Konu:

Thugs of Hindostan 
(7 Ekim 2018)
Tür: Aksiyon, Macera, Drama

Konu: Secret superstar ve Dangal filmlerinden sonra bunun da Türkiye'de vizyona gireceğini düşünüyorum.

X-Men: Dark Phoenix 
(2 Kasım 2018)

Tür:  Fantastik, Aksiyon, Bilimkurgu, Macera

Konu: İnanılmaz güçler geliştirdikten sonra değişen Jean Grey, Dark Phoenix'e dönüşür. X-Men'in kendi üyelerinden biri olan Jean Grey'in hayatının dünyadaki tüm insanlardan değerli olup olmadığına karar vermesi gerekecektir.Simon Kinberg'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Sophie Turner, Jennifer Lawrence , Jessica Chastain ve James McAvoy yer almaktadır

Fantastic Beasts and Where To Find Them 2
(28 Kasım 2018)
Tür: Fantastik, Macera

Konu: 2016 yılı yapımı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminin devam halkası olan yapımda Eddie Redmayne bir kez daha fantastik yaratıklar kaşifi Newt Scamander'ı canlandıracak. Devam halkası Newt Scamander'ın yeni maceralarını anlatacak. Filmin yönetmen koltuğunda David Yates otururken, filmin senaryosunu da bir kez daha J.K. Rowling üstlenecek.

Untitled Animated Spider-Man Project 
(14 Aralık 2018)
Tür: Animasyon

Konu:








2 yorum:

  1. Seneye izleyecek bayağı film var demek. Birini unutmuşuz ama sanki. Avatar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atladığım birçok film var. Mesela dc filmlerini de atladım. Herkesin kendine göre listesi var benim listem de bu :)) avatar filmi güzel olabilir bilmiyorum pek ilgimi çekmedi niyeyse.

      Sil

Okuduysan ses ver!