7 Şubat 2018 Çarşamba

Seri Kitapları Seri Okuyoruz Okuma Etkinliği





Düşündüm taşındım ben de buradaki etkinliğe katılmaya karar verdim. Böyle bir etkinlik yaptığı için Şule Uzundere'ye buradan da teşekkürlerimi iletiyorum. 

Bu sene ne yapıp edip yüzüklerin efendisi serisini okumayı düşünüyordum zaten. Okuma sırasına göre yazdım hatta. Kronolojik sıralama sıkıcı olabilir diye uyarı aldım o yüzden en iyisi böyle bence. Biraz da gerçekçi olup böyle bir liste oluşturuyorum. Daha aklımda bir sürü kitap var ama seri dışında da okunacak çok güzel kitaplar var o yüzden şimdilik bu kadar yeterli bence. Neyse yine lafı uzattım, işte benim listem. 


Yüzüklerin efendisi serisi (7 kitap)
Hobbit
Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi
Silmarillion
Hurin'in Çocukları
Bitmemiş öyküler


Kabirde ilk gece serisi (4 kitap)


Otostopçunun galaksi rehberi(5 kitap)


Halit Ertuğrul serisi
Ateşte yeşerdim
Ateşte açan çiçekler

Jose Mauro De Vasconcelos serisi
Şeker portakalı
Güneşi uyandıralım
Deli fişek



Bu yazıyı okuyan sizlerin de etkinliğe katılmanızı isterim. Ne kadar kalabalık o kadar eğlenceli :)) Etkinlik 1 Ocak-20 Aralık arasında geçerli. En fazla kitap okuyan arkadaş 5 tane kitap kazanacak. Hediye bahane seri kitap okumak şahane :))


Öyleyse hadi şimdiden herkese iyi okumalar :))

9 yorum:

  1. Çok iyiymiş okumayı planladığım Kayı serisi vardı bu etkinlikle başlamış olurum. Bilgi edinmek isterseniz bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çok güzel bir etkinlik. Sen de paylaş listeni seni de aramızda görelim :))
      Görüşmek üzere :)

      Sil
  2. Güzel kitaplar,size iyi okumalar.Gerçekten okumak çok güzel.Fazla kitap okuyamıyorum benim sorunum bu.Okumak çok istiyorum ama zaman ayıramıyorum.Haftada şu kadar kitap okudum diyenlere gıbta ediyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıyorum. Bazen zamanı kontrol etmek çok zor oluyor. Hiçbir işin yetişmiyor. Ben geçen sene fazla kitap okuyamadım, okumadım... O yüzden bu sene telafi ediyorum bir nevi. Haftada bir kitap, olmazsa iki haftada bir kitap okumak bence gayet mümkün. Etkinlik süresi de baya uzun. Bence siz de katılın 😊

      Sil
    2. Teşekkür ederim.Belki daha sonra Katılırım.😊 Şimdi pek hazır hissetmiyorum kendimi 😊

      Sil
  3. güzel seriler seçmişsiniz , kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. Yüzüklerin Efendisi'ni ben de bu sene mutlaka okumak istiyorum. Geç kaldığımı düşünüyorum. Şeker Portakalı'nı yıllar önce okumuştum. Bir ara tekrar okuyup devamını getirmek istiyorum.

    Katıldığın için teşekkürler. Umarım listendeki her kitabı hatta daha fazlasını okuyabilirsin. Keyifli okumalar :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) ben de yüzüklerin efendisi hakkında geciktiğimi düşünüyorum aynen.
      Bir mani olmazsa hepsini okumayı düşünüyorum tabi değişiklik de yapabilirim. Yeni bir seri öğrendim. John Steinbeck yazarına ait bir üçleme. Onu da okuyabilirim. Liste değişirse şimdiden söyleyeyim yani :))

      Sil

Okuduysan ses ver!